Poveži se putem

Sport

Uspješno održan 6. “Košarkaški kamp KK Orlovik-Nansi” u Ajdinovićima

Objavljeno

-

Protekle sedmice, u trajanju od 01.08.-05.08. održan je 6. po redu košarkaški kamp u organizaciji KK “Orlovik-Nansi” Žepče.

Kamp je održan u prelijepom kompleksu Sportsko-rekreativnog centra Ajdinovići, u kojem su košarkaški polaznici uživali u vrhunskim uslovima, trenirali sa stručnim štabom i članovima seniorske ekipe, takmičili se u individualnim vještinama sa svojim kategorijama, te usavršavali svoja znanja, kako teorijska tako i praktična u svim oblastima košarke.

Kamp je završen dodjelom priznanja i nagrada za najbolje polaznike, kao i zabavom na kojoj su učestvovali svi članovi KK “Orlovik”, a za dobru zabavu se pobrinuo žepački bend Rezervni sastav, čiji su članovi ujedno i autori popularne himne ovog kluba “Jedna ljubav što nas spaja”.

-“Zahvaljujemo se svim učesnicima, trenerima, članovima stručnog štaba, generalnom sponzoru kampa “Nansi PVC & ALU SYSTEMS” , kao i svima koji su bili uključeni u organizaciju i realizaciju do sada najuspješnijeg kampa za naše omladince.” – poručili su iz KK Orlovik Nansi Žepče.

U nastavku pogledajte fotogaleriju sa kampa.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal